2010. augusztus 2., hétfő

Háttérben a Divatcsarnok!!

Autó típus?Valaki?

23 megjegyzés:

  1. Ez kérlek egy eredeti Renault 16-os a maga korában a megvalósult gyerekkori álom...

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na mi van rozoga! A fogyatékos nővéred nevében írogatsz hülyeségeket? Ezzel a 8ker stílussal meg kijött az igazi éned..., (ami eddig sem volt titok)!

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ok. Ha Te (mint mint magyar nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár) produkáltad a neved alatt megjelent, színvonalában 6. általános szintű posztokat és hozzászólásokat velem kapcsolatban, akkor szégyelld magad, ha nem, akkor az szégyellje magát aki a nevedben ezt tette. Te szellemi óriás! ... további infóra nincs szükségem, nekem elég az, amit az elmúlt 3 évben láthatóan és dokumentálva produkáltatok.

    VálaszTörlés
  8. Rita Szedres! Nálatok a hazudozás, amúgy családi vonás! A húgod széthazudja a netet, hogy mekkora sztár volt. Senki nem volt, a nevét sem ismertük 3 évvel ezelőttig. A net szerint, saját bevallásod szerint Te "1973-ban születtél" , de 13 évesen, 1986-ban már férjnél voltál, és miniszteri kitüntetésben részesültél, mint tanár... Ezt adjátok be a birkáitoknak, majd dobnak rá szívecskéket!

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. Kovács Istvánné?!!! Persze... :)) Mariann orvosra lenne szükséged! Tényleg!

    VálaszTörlés
  16. Pszichológust Neked! Letiltasz embereket, és elvárnád, hogy a kevés képeid egyikéhez írjanak. Érzed a logikát, nem? Privát üzenetet küldetsz, nekem például, mellette itt látom, miket írsz. Szenny, minden sorod, megalapozatlan hazugság. Nem értem, mi közöd hozzám, vagy másokhoz! Még este 10-kor is nyomod. Ahogy írtad: vár Rád még pár szívecskés senki a csoportodban, akiket ki kell tiltanod - sajnálom, pl H Icát, és többeket,, sok szívet küldenek, de azt a rövid hátralévődet Velük töltsd!!

    Örülj inkább, ha még valaki, aki lájkolja a képed!! Nem várok választ, nem válaszolok. - bár ez Téged nem szokott zavarni..

    /Nem véletlenül léptem ki a csoportodból, magyarul: hagyj./ Mariann

    VálaszTörlés
  17. Figy.! ..este 10 van! :) Hogy mi közöm, hozzád és másokhoz? Az, hogy nem fogom hagyni, hogy másokról - többek közt olyanokról akik nem tudják magukat megvédeni - írogass mindenféle hülyeségeket, nem hagyom, hogy különböző kamuprofilokon alatt gyalázz másokat, mások képeit feltedd, és hozzászólogass, stb. ...és most már azt sem hagyom, magadat sztárként futtasd a neten, miközben ebben a szakmában gyakorlatilag nem léteztél. Soha senkit nem tiltottam le rajtad, a rokonaidon és az engem levelekkel bombázó kamuprofiljaidon kívül, és ezt is tőled tanultam. Ha jól emlékszem először te tiltottál le engem, addig nem is tudtam, hogy létezik ez a funkció. Soha semmilyen üzenetet nem küldtem neked, te küldözgettél mindig, én csak válaszoltam néhányszor. Azt is tőled láttam, hogy posztokat, mocskolódó hozzászólásokat teszel a magad és más nevében, és ezután törlöd őket. Ezen túl a szöveged teljesen érthetetlen, nem is reagálok rá. Én nem vagyok senki, nem akarok senkinek semmit bizonyítani. Az amit a szakmában teljesítettem, az önmagáért beszél, és nekem elég. Nem akarok senkinek, semmit bizonyítani, de nem hagyom sem neked, sem másnak, hogy azt a világot torzítsd, és azt sem, hogy azokat bántsd, akik velem egy évtizednyi időt végig dolgoztak. Engem mocskolhatsz ócsárolhatsz, nem ijesztesz meg, csak növeled az elszántságom, hogy leleplezzelek. AZ anyag bőven megvan hozzá, csak időt kell rá szakítanom. Abból a beteg dologból, amit te a neten művelsz, bárki disszertációt is írhatna. Szóval folytatás, és a dolgaidra válasz mindig lesz...

    VálaszTörlés